SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

NBCUniversal

In January 2011, Comcast acquired NBCUniversal, and as part of the corporate integration process, Comcast sought to create a new office environment that respected the substantial NBCU brand while also reflecting Comcast’s own identity and values. Comcast was clear that they wanted the new NBCU environment to be evocative of the brand design created by Daroff Design for the Comcast Center in Philadelphia.

The accelerated schedule for completion of the 51st floor was achieved by March of 2012, in just 9 months. DDI successfully tackled the design obstacles presented by the building’s punched openings that had leaking windows, an antiquated mechanical system and a floor to floor height that allowed only minimal ceiling heights.

With the addition of new windows, a slimmer-profile radiator and mechanical system, and ceiling and lighting systems that were designed to give the illusion of height, the team was able to reinterpret the Philadelphia vocabulary in an environment thatis unique for NBCUniversal.